SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Grafisk profil

För att skapa en enhetlig kommunikation arbetar vi utifrån en grafisk profil, som i nuläget består av grafisk manual, logotyp och typografi. Den grafiska profilen och dess tillämpning kommer att utvecklas och förbättras efterhand, idéer och åsikter är välkommet.

 

- GRAFISK MANUAL

Den grafiska manualen fungerar som ett styrdokument med riktlinjer för den grafiska kommunikationen. I manualen finner du instruktioner för användning av logotyp, typografi, profilfärger och profilelement.

 

- LOGOTYP

Logotypen är ankaret i Karlskrona SOK:s visuella identitet. Samtliga logotyper finns i formaten png och eps i mappen karlskronasok_logo_1603.

 

Är du enbart ute efter logotypen i dess standardutformning (svart-orange) finner du den i undermappen logo_svart_orange.

 

- TYPOGRAFI

League Gothic Regular är identitetstypsnittet för Karlskrona
SOK och den ingår i logotypen. League Gothic är fri för kommersiellt bruk och kan därför laddas ner och installeras utan licens. Övriga typsnittt för vardagsbruk, som finns beskrivna i grafiska manualen, bör finnas förinstallerade på de flesta hemdatorer.

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer