SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona SOK

Karlskrona SOK, kort för Skid- och Orienteringsklubb, bildades den 18e januari 2016, som en sammanslagning av klubbarna FK Vittus och OK Dacke. Klubben bedriver aktivitet året om inom orientering, skidor och löpning.

 

HISTORIK OCH UTMÄRKELSER 

 

2021

Spårpatrullen i Rödeby tilldelas Svenska skidförbundets och Skidspår.se hederspris Stora Skidspårspriset 2021.

 

2019

Ett stimulanspris ”En ny syn på träning och tävling” 2019 från Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med KFUM Karlskrona


2018

Folkhälsopriset från Karlskrona kommuns folkhälsoråd för projektet Hittaut Karlskrona.

Årets Ungdomsförening i Sverige inom orienteringssporten - Skogssportens Gynnares Silverkotte

 

2017

Årets Ungdomsförening i Blekinge - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

 

2016

Årets Idrottsevenemang i Blekinge för SM i orientering 2016 (tillsammans med OK Orion, Ronneby OK, OK Skogsfalken och OK Vilse 87) - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

Dackefejdmöte + Provlöpning
2024-03-28 10:45

Välkomna alla blivande funktionärer (både ni som redan anmält er och ni som inte anmält er än) till DACKEFEJDMÖTE på plats vid Rödeby crossbana onsdag 3 april kl 17.30, följt av PROVLÖPNING. 
Det finns också möjlighet till provlöpning på torsdag 4 april - prata med Putte Wilhelmsson eller Kenneth Fager om tider för provlöpning på torsdagen.
Mvh, Tävlingsledarna

Beställa orienteringsutrustning
2024-03-13 18:26

Hej 
Det har funnits funderingar i klubben om att samköra en beställning från någon av de stora orienteringsaffärerna  så att vi skulle kunna få rabatt. Om flera av oss beställer kompasser kan vi definitivt få rabatt,  men kanske även med pannlampor och annat. Så jag undrar om du behöver beställa kompass eller annan orienteringsutrustning. Mejla  i så fall gärna mig innan veckan är slut , så ska jag kolla vad vi får förr klubbrabatt.
Mvh Linda 
linda_allwood@hotmail.com 

Dackefejdmöte
2024-03-11 10:28

Till alla som funderar på att vara funktionär på Dackefejden, eller som redan satt upp sig som funktionär säger vi;

Välkomna på möte angående Dackefejden tisdag 19 mars kl 19.15 i Bastasjöstugan. Vi går igenom vad som är klart och vad som behöver göras. 

 

Tävlingsledarna 

Årsmöte
2024-03-01 08:45

Välkomna på årsmöte för Karlskrona SOK 9 mars kl 16 i Dackestugan. Klubben bjuder på fika. Årsmötesförhandlingar och utmärkelser står på agendan. 

Anmälan och eventuella kostallergier meddelas till Linda Allwood Lernå.

 

Årsmöteshandlingar tillgängliggörs senast lördag 2 mars.

Äntligen klädleverans!
2024-01-09 18:26

Nu har klubbkläderna äntligen kommit! De finns att hämta hos vår klädansvarige Ylva. Hör av dig till henne i förväg. Logga in som medlem så hittar du hennes kontaktuppgifter under menyn "Klubbkläder" under Föreningen, alternativt i medlemsgruppen på Facebook. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer