SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KARLSKRONA SOK - LÖPNING

Karlskrona SOK erbjuder löpträning och löpstyrka för vuxna, ungdomar och barn.

 

Vi erbjuder löpträning på tisdagar kl.18-19 vid Bastasjöstugan. Då blir det en variation av intervaller, backträning och fartlek.  Träningen är i första hand avsedd för äldre ungdomar och vuxna, men den går att anpassa till yngre ungdomar. 

 

Under våren kommer vi att komma igång med löpträning och löpstyrka för barn, som kommer att ske parallellt med vuxenträningen. 

 

Vi arrangerar även långpass med trailkaraktär vid några tillfällen under året. Ni finner information om dessa i kalendern.

 

Och framför allt – vi är ett glatt gäng med allt från nybörjare till vana löpare, som har roligt när vi tränar!

 

Varmt välkommen att springa med oss 😊

Löpträning
2024-01-01 20:48

Välkomna på löpträning tisdag 2 januari kl 18 vid Bastasjöstugan. Programmet för våren kommer att komma upp i kalendern. 

ALMA VANN ELITSPRINTEN PÅ ORINGEN
2022-07-29 14:15

Elittourens tredje etapp, SLU Elitsprinten, avgjordes under onsdagen i centrala Uppsala. En tuff sprint för elitlöparna efter de två inledande etapperna.

Anna Svennerud vann elitjuniorklassen D18E med 32 sekunder före Eeva-Liina Ojanaho från Finland och 50 sekunder före Ema Cerna från Tjeckien. 

Med det resultatet tar Alma in sekunder på Eeva-Liina som behåller totalledningen och klättrar till tredje plats i totalen.

ALMA VANN LÅNGDISTANSEN PÅ UNGDOMS-EM
2022-07-03 14:17
Alma Svennerud vann långdistansen i D18 på EYOC, ungdoms-EM som pågår i Ungern. Värme och tuff kupering blev utslagsgivande, Alma höll ihop loppet och kunde göra en fin avslutning när de andra tröttnade markant.
STORT GRATTIS TILL DEN NYBLIVNA EM-MÄSTAREN!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer