SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skidkul och skidträning

Skidkul! är ett koncept som handlar om att lära sig åka skidor genom lek. Huvudsaken för oss är att barnen har roligt, både på barmark och på snö.Teknik, motorik och balans vävs in på ett lekfullt sätt. Målet är att skapa ett livslångt och glädjefullt intresse för skidor som tränings- och motionsform.

Alla barn som tränar lånar utrustning fritt. Man får prova på en gång, men om man är med två gånger och mer ska barnen vara medlemmar och betala vår träningsavgift.

 

Vi har som ambition att ha två skidträningar per vecka året om. Under barmarksperioden åker vi rullskidor och kör barmarksfys. Men all träning är bra skidträning, och Karlskrona SOK har ett stort utbud både för liten och stor.

 

Under våren 2022 har vi 2 träningstillfällen:
Barmarksträning, Söndag 10:00-11:00, Dackestugan. Träningen består av en blandning av kondition och styrka i lekfull form. Även föräldrar är välkomna att delta på detta passet.

Rullskidor, Tisdag 18:00-19:15, Spandelstorpskolan.


Behöver man låna utrustning så finns dom i Bastasjöstugan, säg till oss innan så vi kan se till att någon kan lämna ut utrustning.

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer