SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tävlingsresa GM skidor 16-17 mars
2024-02-25 15:33

Helgen 16-17 mars genomförs årets Götalandsmästerskap på längdskidor i Kimstad utanför Norrköping. Blekinge Skidförbund arrangerar en gemensam resa med fokus på barn och ungdomar - välkommen att följa med!

GM genomförs som en individuell tävling på lördagen, fri stil, med första start kl 13:30. Det innebär att vi kan resa upp under förmiddagen utan stress.

 

Övernattning sker i OK Kolmårdens klubbstuga i Åby utanför Norrköping. Vi har 20 sängar fördelade i tre rum, tillgång till kök. Eventuellt hittar vi på någon rolig aktivitet under lördag kväll.

 

Söndagen genomförs parstafetter och roliga plojtävlingar för ledare och vuxna.

 

Vi kan räkna med en riktigt rolig inramning på tävlingsarenan och härligt sällskap på resan.

 

Anmälan och frågor till Robert på robert.hedman@gmail.com eller 0705169757. Senast söndag 10 mars ska anmälan vara gjord, men helst så snart som möjligt. Deltagaravgift fastslås innan sista anmälningsdag, men kommer att inkludera transporten, gemensam mat och eventuell aktivitet på lördagen.

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer