SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säsongspremiär Rullskidor!
2023-04-16 22:08

De två tisdagarna 18 och 25 april är det premiär för vårens rullskidträningar för barn och ungdomar. Vi hälsar både tidigare och nya barn och ungdomar välkomna!

Efter knappt en månads uppehåll efter den sista skidträningen på snö i Rödeby 23 mars, är det nu dags att knäppa på hjälmen och rullskidorna! Vi kommer att träna varje tisdag under våren fram till midsommar.

 

Vi hälsar även nya barn och ungdomar från 7 års ålder välkomna. För tillfället har vi aktiva barn och ungdomar i åldrarna 6 till 12 år. De två första tillfällena startar vi från Bastasjöstugan kl 1800. Behöver du låna utrustning vill vi gärna att du är på plats kl 1745 för att prova ut utrustning. Därefter kommer vi att hålla till på Spandelstorpsskolan. Du är välkommen att börja när som helst under terminen, bara hör av dig innan.

 

All utrustning - rullskidor, stavar och pjäxor - finns att låna av föreningen. Hjälm är det enda du behöver ta med på egen hand.

Är du förälder som också vill eller behöver förbättra din rullskidåkning? Du är varmt välkommen att följa med ditt barn, våra träningar är perfekt även för vuxna. Även här finns utrustning att låna.

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer