SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona SOK

Karlskrona SOK, kort för Skid- och Orienteringsklubb, bildades den 18e januari 2016, som en sammanslagning av klubbarna FK Vittus och OK Dacke. Klubben bedriver aktivitet året om inom orientering, skidor och löpning.

 

HISTORIK OCH UTMÄRKELSER 

 

2021

Spårpatrullen i Rödeby tilldelas Svenska skidförbundets och Skidspår.se hederspris Stora Skidspårspriset 2021.

 

2019

Ett stimulanspris ”En ny syn på träning och tävling” 2019 från Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med KFUM Karlskrona


2018

Folkhälsopriset från Karlskrona kommuns folkhälsoråd för projektet Hittaut Karlskrona.

Årets Ungdomsförening i Sverige inom orienteringssporten - Skogssportens Gynnares Silverkotte

 

2017

Årets Ungdomsförening i Blekinge - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

 

2016

Årets Idrottsevenemang i Blekinge för SM i orientering 2016 (tillsammans med OK Orion, Ronneby OK, OK Skogsfalken och OK Vilse 87) - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

Välkomna till SOL-skolan
2024-05-29 22:04

Måndag-onsdag vecka 26 arrangerar vi årets upplaga av SOL-skolan! Varmt välkomna med anmälan.....

Knatteknatet 1 juni
2024-05-02 08:35
Knatteknatet!
Om en månad (lör 1 juni) anordnar vi Knatteknatet i Wämöparken tillsammans med MAI. Förra året blev detta ett både välbesökt och lyckat arrangemang och vi hoppas på minst lika många löpare i år!
Vilken fantastiskt invigningsfest!
2024-04-28 20:10
Malgrorzata Andersson, 1e vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden, inviger OCR-banan

I sällskap av vårens hittills bästa väder och många nyfikna besökare invigdes OCR-banan idag av Malgrorzata Andersson, 1e vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden. 

Dackefejdmöte + Provlöpning
2024-03-28 10:45

Välkomna alla blivande funktionärer (både ni som redan anmält er och ni som inte anmält er än) till DACKEFEJDMÖTE på plats vid Rödeby crossbana onsdag 3 april kl 17.30, följt av PROVLÖPNING. 
Det finns också möjlighet till provlöpning på torsdag 4 april - prata med Putte Wilhelmsson eller Kenneth Fager om tider för provlöpning på torsdagen.
Mvh, Tävlingsledarna

Beställa orienteringsutrustning
2024-03-13 18:26

Hej 
Det har funnits funderingar i klubben om att samköra en beställning från någon av de stora orienteringsaffärerna  så att vi skulle kunna få rabatt. Om flera av oss beställer kompasser kan vi definitivt få rabatt,  men kanske även med pannlampor och annat. Så jag undrar om du behöver beställa kompass eller annan orienteringsutrustning. Mejla  i så fall gärna mig innan veckan är slut , så ska jag kolla vad vi får förr klubbrabatt.
Mvh Linda 
linda_allwood@hotmail.com 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer