SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ny kurs för vuxna startar söndag 22/10!
Även som vuxen orienterare är det roligt att tävla!


Nybörjar- och teknikträning för vuxna! 

Söndag 22/10 kl 10 drar Kenneth Fager igång med sina uppskattade träningar igen! Första gången samlas vi vid parkeringen ute på Knösö, sedan kommer platsen skifta mellan gångerna. Det kommer finnas banor på vit, gul, orange och svart nivå, dvs tanken är att det ska passa för alla. Några söndagar blir det ingen träning  på grund av krockar med tävlingar, men annars är tanken att vi ses varje söndag fram till jul.

Det enda du behöver ha med dig är bekväma (heltäckande) träningskläder, skor och (gärna) kompass.

Anmäl dig via Eventor-länken nedan om du är medlem.

 

Är du inte medlem i KSOK än? Ingen fara, det är bara att dyka upp oanmäld! Man får testa på att orientera under tre tillfällen, sedan blir man medlem

 

 


Varmt välkomna!

Höstens första vuxenkurs startar 10 september!

Söndagen 10 september startar höstens omgång av klubbens populära orienteringskurs för vuxna. Här kan alla delta, det kommer att finnas banor i vit, gul, orange och svart nivå. Både nybörjare och vana orienterare är välkomna!

 

Det blir fem tillfällen och varje tillfälle börjar kl 17.00 och varar i cirka en timme. 

Söndagarna 10, 17 och 24 september vid Bastasjöstugan. OBS! Ny plats den 17/9 - Bastasjö då med!

Söndagen 1 oktober vid Dackestugan. Detta är sista tillfället för denna omgång. Håll utkik för nya omgångar längre fram.

 

 

Ledare: Kenneth Fager

 

Ingen föranmälan krävs, och det enda du behöver ha med dig är bekväma (heltäckande) träningskläder, skor och (gärna!) kompass.

 

Vi ses i skogen!

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer